23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bilka har noget at skilte med

Bilka har øget sit fokus på madkvaliteten i varehuskædens restauranter.

Varehuschef Henrik Marcussen, Bilka i Horsens, forklarer, at kunderne vil have kvalitet, og at man har indgået samarbejde med de velrenommerede Koch-brødre, som driver flere restauranter i Århus.

Det har betydet, at færdigretterne er gledet i baggrunden til fordel for hjemmelavede retter. Og kunderne er glade for maden, fortæller Kim Lydiksen Du Petersen, restaurantchef i Bilka i Horsens.

Han fortæller, at restauranten har stamkunder, der kommer på faste ugedage. Man kan også få bragt mad til døren fra Bilka-restauranten i Horsens via udbringningskonceptet JustEat.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141|